Posted on

Darila za moške – jih je res težko izbrati?

Morda moški pravijo, da je ženski darilo težko izbrati, a ženske trdijo ravno obratno, in sicer, da je najtežje izbirati darila za moške. Pa je res temu tako? Največkrat težko dobimo idejo, česa si moški, ki mu izbiramo darilo, sploh želi in česa bi bil res vesel. Težava je v tem, da si preveč zapletemo delo že ob samih idejah, saj včasih pretiravamo, ko rečemo, da nobena darila za moške, na katera pomislimo, niso prava. Karkoli že bomo podarili, bo moški najbrž vesel že samo tega, da smo se spomnili nanj in mu nekaj podarili.

NAŠA PONUDBA MOŠKIH UR

 

Več izdelkov

Ideje za darila za moške!

Težko zgrešite na primer z novim brivnikom z napredno tehnologijo ali pa z novo denarnico, ki je lahko malce nenavadna, recimo tako, ki je narejena iz plute! Če ima rad tehnologijo, mu lahko kupite na primer ovitek za telefon, novo miško za računalnik, novo računalniško igrico, nov fotoaparat za ustvarjanje spominov … Tudi moški lahko nosijo nakit! Trgovine in splet ponujajo ogromno zapestnic, ki so odlična darila za moške. Noben moški se ne bo branil nove ročne ure, ki je hkrati zelo uporabno darilo, zato ni strahu, da bi se na njem nabiral prah. Lahko se odločite za analogno ali digitalno uro, obe sta v modi. V modi so tudi izdelki iz lesa, ure, sončna očala, metuljčki, leseni zvočniki, ki delujejo brez elektrike, in podobno.

darila za moške

Darila za moške so lahko vsakdanja. Pomislite na to, kaj moški uporablja vsak dan in kaj bi mu olajšalo vsakdanja opravila! Lahko pa se odločite za zabavnejšo opcijo in mu podarite na primer digitalni alkotest, majico s smešnim napisom … A če ste res brez idej, mu lahko podarite darilni bon za njegovo najljubšo trgovino, kjer si bo sam izbral, kar mu je res všeč ali nekaj, kar potrebuje. Dobra stvar darilnih bonov je tudi ta, da jih lahko ta, ki ga obdarimo, porabi recimo v enem letu, tako bo imel čas za razmislek in si bo neko stvar privoščil takrat, ko jo bo res potreboval. Če darilo kupujete moškemu, ki je vaš partner, pa si lahko privoščite razvajanje v dvoje ali pa mu podarite drugačno romantično darilo! Lahko tako, ki vama bo popestrilo življenje v postelji, ali pa seznam stvari, ki jih obožujete na njem.

Za darila za moške ni nujno zapravljati veliko denarja!

Če je moški, ki mu želite nekaj podariti, pravi žar mojster, mu lahko kupite zanimiv predpasnik, sami doma pripravite mešanico začimb za žar, kupite pripomočke za peko in mu podarite paket pripomočkov za peko na žaru! Personalizirani paketki so odlični kot darila za moške! Lahko mu pripravite tudi drugačen paket in v škatlo ali košaro položite njegovo najljubše pivo, najljubše prigrizke, njegov najljubši film ali videoigro, knjigo, o kateri že dolgo govori, da bo njegov dan popoln. Če je ljubitelj piva, mu lahko personalizirate vrček za pivo. Lahko tudi pobrskate po spletu za odpirač steklenic v obliki orodja, kar je zelo zanimiva in hkrati zabavna ideja.

NAŠA PONUDBA SONČNIH OČAL

 

Več izdelkov

 

Tudi z žepnim nožem ne morete zgrešiti! Pogosta darila za moške so tudi navadno orodje in če za moškega, ki ga obdarjate, velja, da je sam svoj mojster, ste lahko tudi bolj inovativni in mu podarite zapestnico, ki ima na zunanji strani magnet, namenjen temu, da se nanj odloži orodje. Lahko pa mu podarite zabavno spodnje perilo, nogavice s smešnimi motivi ali skodelico z zabavnim napisom. Seveda pa ste lahko domiselni in ustvarjalni sami! Človeku lahko napišete lepo posvetilo, mu doma ustvarite album skupnih trenutkov, če pa ste izjemno kreativni, mu lahko kaj naslikate, napišete pesem, naredite obesek za ključe, sami poslikate skodelico za kavo, ali pa mu sami napletete šal, nogavice, rokavice ali kapo! Lahko mu tudi personalizirate obesek za ključe, žepni nož, odpirač za pivo ali ostale malenkosti, ki jih uporablja vsak dan, le da boste na njih dodali nekaj svojega, ki mu bo všeč.

Darila za moške so lahko prava doživetja!

Če se želi moški odpočiti in sprostiti, mu lahko podarite bon za masažo ali razvajanje v toplicah ali savni. Darila za moške niso nujno samo izdelki, lahko mu podarite dogodivščino! Odpeljite ga na celodnevni izlet. Lahko obiščete kakšno od slovenskih znamenitosti, po poti pa se ustavite še na raznih zanimivih točkah in seveda kosilu, privoščite si skodelico kave in z njim preživite čas. Za tiste malo bolj športne in adrenalinske pa idej za darila za moške ni težko dobiti!

Ravno tako se lahko odpravite na celodnevni ali celo dvodnevni izlet, za cilj pa si izberite točko, kjer bo lahko potešil svojo željo po adrenalinu! To je lahko adrenalinski park, bungee jumping, spust po zip linu ali kaj podobnega. Vzemite si čas in načrtujte dan, poln doživetij. Če pa si želite drugačnega darila, mu lahko podarite letno ali mesečno članarino za obisk telovadnice, letno karto za kino, gledališče, ga naročite na njegovo najljubšo revijo … Idej za darila za moške je veliko, čeprav verjamemo, da je določenemu moškemu res težko izbrati pravo darilo.