SONČNA OČALA 2021

V kategoriji sončna očala 2021 vam ponujamo očala nižjega in dostopnega cenovnega razreda, vendar še vedno zelo kakovostne izdelave in materialov, da vas ne bodo razočarale. Sončna očala 2021 iz naše ponudbe so primerna tako za na plažo kot pri vsakodnevnih aktivnostih.

Preberi več

Z vsakim letom in vsakim letnim časom je v modi nekaj novega, kar se nam morda na začetku zdi nenavadno, a se na to kaj kmalu navadimo in sčasoma začnemo to tudi sami nositi. Eden izmed tovrstnih trendov so tudi sončna očala. Te ima skorajda vsak in tudi novo leto prinaša nove videze sončnih očal. Kakšna so torej sončna očala 2021?
Sončnih očal ni težko izbrati, če vemo, kakšne oblika okvirjev pristajajo obliki našega obraza. Če imate ovalno obliko obraza, težko najdete par, ki vam ne bi pristajal. Tisti, ki imate okroglo obliko obraza, se nikar ne odločajte za majhna, okrogla očala. Najbolj vam ustrezajo očala podolgovate oblike z oglatim okvirjem. Za podolgovato obliko obraza bodo najbolj primerna očala s širšim, oglatim okvirjem. Sončna očala 2021 pa prinašajo mnoge stile očal, ki so primerni tudi za kvadratne oblike obraza, saj temu najbolj pristajajo okrogli okvirji očal. Za tiste s srčasto obliko pa priporočamo, da si izberete očala, ki imajo okroglo obliko, saj boste s tem svojemu obrazu dodali dimenzijo.
Sončna očala 2021 prinašajo ogromno različnih barv, stilov in oblik. Ne le, da lahko izbirate med različnimi stili in okvirji, lahko si izberete tudi barvo stekla očal, v letu 2021 pa ne bo nenavadna prav nobena, zato lahko ostanete skrivnostni za reflektivnimi stekli ali pa se pozabavate z lečami živih barv, kot so vijolična, rožnata, rumena, rdeča … Tudi okvirji imajo lahko različne vzorce, živalske, rožaste, večbarvne ali pa enobarvne.
Če imate že dolgo ena očala, je morda letošnje leto odlično, da si kupite nova, saj je izbira ogromna.

Prikazovanje 1–40 od 166 rezultatov

Prikazovanje 1–40 od 166 rezultatov