Posted on

Moške ročne ure za vse priložnosti

Moške ure za različne priložnosti, potrebe in okuse, združene v kvalitetni liniji Naviforce, v naši spletni trgovini ponujajo različnost okusov in materialov. Zagotovo se bo našel pravi model za vsakega moškega. Današnji moški ve, kaj hoče in pri nas bo našel vse – od analognih, digitalnih do kombiniranih ročnih ur, ki bodo zadovoljile še tako zahtevnega predstavnika moškega spola. Ura kot modni dodatek ali pripomoček za orientacijo v času? Sodobni moški želi oboje in v naši spletni trgovini boste našli preplet kvalitete, uporabnosti in modnosti.

Moške ročne ure Naviforce

moške ure
Moška ura Naviforce

Moderen izgled moških ročnih ur Naviforce ni edino, kar vam ponuja ta dovršena modna linija, saj je sestavljena iz kvalitetnega mehanizma Quartz Seiko VH65, vodoodporna z označbo 3ATM, kar pomeni, da so uporabne v  dežju in jim umivanje rok ne bo škodovalo. Z njimi pa ne boste mogli plavati ali se potapljati. Ohišje je iz vrhunske cinkove zlitine, ki ni samo prijetna za nošenje, ampak tudi privlačna na pogled. Moške ure imajo različne premere, višine ohišja in dolžine paščkov, tako, da se bo za vsakega nekaj našlo. Paščki so izdelani iz naravnega materiala, pravega usnja ali pa nerjavečega jekla, da so prijetni za nošenje na zapestju ter koži prijazni.

Nekateri modeli imajo tudi prikaz datuma, dneva in ure v ozadju. Barvna lestvica je zelo raznolika, od temnih, črnih, do barvitih in zlatih odtenkov. Elegantni modeli, športni in prefinjeni, na izbiro imate različne modne stile za različne priložnosti. Naše moške ročne ure so zagotovo dopolnitev vsakega stila, linija Naviforce pa združuje zelo različne stile v celoto, ki očara in pusti vtis. Tako v pisarni kot v gledališču ali na nogometnem igrišču. Sodobni dizajn za prave moške.

Kdo je izdelal prvo ročno moško uro?

Že davnega leta 1904 je Louis Cartier izdelal prvo moško ročno uro, ki je bila namenjena pilotom. Znamenita hiša, izdelovalka nakita, ki sodi v sam vrh prestiža še danes, je prav Cartier. Tukaj se je začela zgodba prave moške ure. Idejo je dobil od Alberta Santosa, ki je bil letalski pionir, kasneje pa je zaslovel zaradi trenda oziroma nove mode nošenja ročnih ur.

Ure pa niso bile le modni dodatek, kmalu zatem je sledila množična proizvodnja tako za pilote kot vojake, ki so v preteklosti nosili žepne ure, ki pa so bile neudobne za nošenje, saj jih je bilo potrebno vedno znova izvleči iz žepa, kar pa je pri poklicu vojaka ali pilota dokaj nehvaležno opravilo. Moške ročne ure so doživele velik uspeh in sprejetost tudi pri širši množici ljudi.

Kaj morate vedeti pred nakupom ure?

moške ročne ure
Moška ročna ura Naviforce

Če kupujete zase, morate vedeti, kaj si želite, kaj potrebujete in za kakšno priložnost želite kupiti uro. Lahko izbere drag model ali pa kombinacijo cenovno ugodnejših, ki jih boste menjavali ob različnih priložnostih in stilih.

Preverite uporabnost, odločite se, ali vam bolj ustrezajo analogni, digitalni ali kombinirani modeli, preverite debelino, premer, material in dolžino paščka. Moške ure imajo tudi različno težo, kar pa je pomemben dejavnik zlasti pri tistih moških, ki opravljajo ročna dela ali pa imajo manjša zapestja. Če boste izbrali več modelov za različne priložnosti, je zagotovo lahko tudi kakšen težji, bolj robusten model primeren za kakšno priložnost, tudi če ste eden izmed teh moških, saj bodo vaše moške ročne ure raznolike, vi pa boste uživali v različnih dizajnih.

Današnji moški je urejen in negovan, zato so tudi modni dodatki v uporabi tako pri ženskah kot moških. Z več različnimi ročnimi urami lahko izvrstno dopolnite svoj stil v poslovnem svetu, prostem času ali pri različnih športnih aktivnostih.

Potrebujete darilo?

Ura je lepo darilo za moškega iz različnih generacij, primerna za vašega partnerja kot za očeta, dedka ali prijatelja. Vedno, ko kupujete darilo drugi osebi, pa morate poznati njegov stil. Moške ure Naviforce ponujajo raznolikost, kjer bo vsakdo našel nekaj zase ali za darilo. Mlajši predstavniki moškega spola so po navadi bolj drzni, privoščijo si več barvne raznolikosti in drugačnosti, medtem ko moški v zrelih letih prisegajo na eleganco in nevpadljivost.

Seveda obstajajo tudi izjeme in če pred nakupom razmislite o obdarjencu, njegovih hobijih in navadah, zagotovo ne boste zgrešili pri nakupu moške ročne ure. Ker je ura postala modni dodatek, ki se uporablja za dopolnitev določenega stila, imate veliko večjo možnost, da kupite pravi model. Je moški, za katerega kupujete uro, športnik? Deluje v poslovnem svetu? Je drzen? Opravlja težka fizična dela? Ljubi eleganco in umirjenost? Odgovorite si na ta vprašanja in izberite pravi model v naši spletni trgovini.

Moške ure – modne zapovedi

Zapoved številka ena je pravzaprav opisana že v prejšnjem odstavku, to je dopolnitev stila, ki ga ima moški, ura naj se sklada oziroma dopolni določen stil, pa naj bo ta športen ali eleganten. Barvna usklajenost je zelo obvezna, lahko pa tudi pri minimalističnem enobarvnem stilu ravno ura doda detajl, ki bo spremenil dolgočasnost v edinstvenost. V naši spletni trgovini ponujamo za vsakogar nekaj po ugodnih cenah.

moške ročne ure
Zapestna ura