Posted on

Poceni ročne ure – se odločate za nakup?

Če iščete popolno ročno uro zase, pa naj bo ta analogna, digitalna ali pa pametna ročna ura, je najbrž za vas pomembno, da ne preplačate njenih funkcij in da za svoj denar dobite kar največ od ure, kar se da. Poceni ročne ure so čedalje bolj iskane, povemo pa vam lahko tudi, da visoka cena ni nujno merilo za kvalitetno uro. Pri nekaterih ponudnikih lahko kupite odlične, a še vedno poceni ročne ure! Naj vas beseda poceni ne zmoti, to je v današnjem svetu, kjer moramo paziti, kako in koliko denarja zapravimo za luksuz, kot je modni dodatek ali pripomoček pri vsakdanu, lahko le pozitivna stran.

NAŠA PONUDBA MOŠKIH ROČNIH UR

 

Več izdelkov

Ali so vse poceni ročne ure enake?

Ko se odločate za nakup, se najprej odločite, katero vrsto ure potrebujete. To se odločite preprosto na podlagi tega, za kakšen namen uro potrebujete. Če bi radi zgolj uro, ki kaže čas in je preprosta, si izberite analogno uro. Poceni ročne ure pa niso samo tiste s kazalci! Za ugodno ceno si lahko kupite pametno ali digitalno ročno uro. Digitalna ima poleg tega, da kaže čas, še funkcijo alarma, torej budilke, lučko na uri in pa štoparico. Ponavadi je ohišje nameščeno na paščku iz jekla.

poceni ročne ure

Pametne ure, ki zadnje čase osvajajo trg ur, pa so ure, ki jih lahko povežete s svojo pametno napravo, torej pametnim telefonom in tako na uri vidite, kdo vas kliče, ali kdo vam je poslal sporočilo, z nekaterimi lahko celo fotografirate in poslušate glasbo. So odlične za športnike, saj merijo čas in dolžino, tudi prek navigacije, merijo pa tudi srčni utrip. Poleg vseh teh funkcij imajo nekatere še predvajalnik glasbe in zvočno beležnico. Poceni ročne ure pa zaradi nižje cene niso tudi nižje kvalitete, zato vas naj to ne odvrača od nakupa.

To, da so cenejše in dostopnejše, je le še dodatna pozitivna stran. Če kupujete uro svojemu otroku, je razumljivo, da za njo ne boste odšteli velikih vsot denarja, saj otroci rastejo in se tudi veliko gibajo, tako se ure lahko hitro uničijo. Tudi če ste zelo aktivni ali veliko delate, hitro pride do nesreče, kjer se ura lahko poškoduje, zato je pametno kupovati ure, ki so funkcionalne, a še vedno ne predrage, saj si lahko brez pomislekov kupite novo. Na naši spletni strani si lahko ogledate bogato ponudbo ur, ki so kvalitetne in moderne, a njihove cene niso vrtoglavo visoke. Ura je del garderobe, prav tako kot nakit. Če želite uro, ki bo pristajala vsakemu kosu oblačila, ali pa kupujete še eno uro, ki bo v vaši zbirki, da boste lahko kombinirali svojo garderobo, si oglejte ponudbo, ki jo imamo. Zagotovo boste našli nekaj zase.

Poceni ročne ure so vseh oblik, kako izbrati pravo zase?

Kot smo že napisali, obstaja ogromno vrst ročnih ur, prav tako so poceni ročne ure različnih oblik in barv ravno zato, da si lahko izberete tako, ki bo vam najbolj ustrezala. Če ste človek, ki rad tvega in se ne boji ničesar, se nikar ne zadržujte in si kupite uro, ki bo pritegnila pozornost na vaše zapestje. S tem boste pridobili pozornost ne le na vaš stil, temveč tudi na vas kot človeka. Če pa ste minimalistični in vam pozornost ljudi ne pomeni toliko, da bi jo želeli pridobiti, se tudi za vas najdejo poceni ročne ure.

NAŠA PONUDBA ŽENSKIH ROČNIH UR

 

Več izdelkov

 

Razumljivo je, da niso vsem všeč robustne, velike ure. Uro izberite tako, da bo najbolj všeč vam, saj jo boste tako veliko raje nosili. Poceni ročne ure niso dobre samo zato, ker so poceni. To doda še eno dobro lastnost, in sicer, da si lahko za manj denarja kupite več ur. Če se po nekaj mesecih ali letu naveličate svoje ure, ali pa si zaželite drugačne, si lahko po nizki ceni kupite novo uro. Uro izberite po principu tega, kar vam najbolj odgovarja. Lahko izberete zelo tanek pašček ali pa debelejšega, vse je odvisno od tega, kaj vam je bolj udobno. Uro namreč ponavadi nosimo čez cel dan, zato je poleg izgleda ure tudi njena udobnost nekaj, na kar je dobro pomisliti. Lahko je pašček iz blaga, usnjen, plastičen ali pa iz kovine.

Če izberete manjše ohišje, bo tako tudi ura lažja za nošenje. Po lastnosti ure, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu, pa na vrsto za uporabnostjo in udobnostjo pride tudi izgled. Poceni ročne ure so namreč različnih izgledov. Poleg barv, v naši spletni trgovini je izbira barv velika, so tudi videzi različnih številčnic veliki. Če želite preprosto ali pa modernejšo uro, za vsako željo lahko najdete rešitev. Poceni ročne ure, ki jih ponujamo, niso cenenega zgleda. Če želite, da ura izgleda prestižno, se odločite za uro v zlati barvi. Lahko je zlat zgolj pašček ali pa celotno ohišje. Zlata barva na urah je sicer zelo pogosta, prav tako sta pogosti črna in srebrna. Če ura že ni cela v teh barvah, zelo lepo pade v oči detajl v zlati ali srebrni barvi, kar uri na pogled doda večjo vrednost.