Gino Rossi

Leta 97 ′ med potovanjem v Milano je poljski oblikovalec Loren srečal očarljivega Italijana z brezhibnimi manirami. Razprava je hitro prišla do oblikovanja ur – ta večer sta ta dva moža podpisala pogodbo za skupno izdelavo povsem nove kolekcije.

Pet let kasneje sta se spoznala na sejmu ur v Baselu in začela skupaj delati na prvih modelih, da bi začela svojo novo kolekcijo. S tem sodelovanjem je nastala nova blagovna znamka, ki je do danes znana kot Gino Rossi, njen logotip pa združuje krono emblema Loren in ime G. Rossija.

Lorenov sin, lastnik, je že od malih nog opazoval očetovo strast do ročne izdelave ur. Zaradi te zaveze se je njegov sin hitro začel učiti podrobnosti urarstva mojstrovine. Trenutno vodi blagovno znamko Gina Rossija in povezuje tradicijo in sodobne trende. Za naše oblikovalce je najpomembnejša kakovost uporabljenih materialov in skrbno sestavljena podoba, ki lahko dopolnjuje edinstven značaj naše blagovne znamke.

Bogata paleta barv in izvirna estetika sta standard Gina Rossija, ki poudarja italijanski temperament in eleganco naših ur.

Prikazovanje 1–40 od 226 rezultatov

Prikazovanje 1–40 od 226 rezultatov