MOŠKE URE

V naši spletni trgovini lahko najdete moške ročne ure za različne okuse in potrebe. Moške ure so izdelane iz kvalitetnih materialov ter s pomočjo tehnološko dovršenih procesov. Ponujamo vam moške ure, ki so lahko analogne, digitalne ali kombinirane. Preverite našo široko ponudbo in zagotovo boste našli pravo uro za vas.

Preberi več

Na moškem najbrž hitro opazite, kaj ima na sebi. Večina moških nosi ročne ure, ki so ne le priročne, ampak tudi dober modni dodatek, ki veliko pove o moškemu, ki jo nosi. A kakšne so moške ure? Katero izbrati zase?
Moške ure so največkrat del njegove garderobe in nekateri moški imajo eno uro za vse priložnosti, nekateri pa imajo več različnih ur, ki jih potem izberejo glede na stil obleke ali dejavnost. A ni nujno, da imate različne ročne ure za različne priložnosti. Tudi v naši spletni trgovini si lahko ogledate široko ponudbo ur, ki jih lahko nosite ob vsaki priložnosti. Lahko izberete klasično in vedno elegantno analogno uro ali pa se odločite za digitalno uro, ki ima moderen izgled, morda pa vas premami pametna ura, ki vam poleg časa pove še veliko več. Lahko je to vremenska napoved ali pa podatek o tem, kdo vas je klical.
Če se veliko ukvarjate s športom, je najbrž kar zoprno, da bi s seboj povsod nosili telefon. Za to so odlične pametne ure, ki vam hkrati merijo pot, čas, kalorije, srčni utrip, pritisk in vas tudi vodijo po poteh, saj ima večina vgrajeno navigacijo! S pametno uro lahko sprejemate klice in sporočila, zato je odlična, če ste radi aktivni in ne nosite telefona povsod, kamor greste. Odlične so tudi za poslovneže ali tiste, ki so veliko na poti. A ni nujno, da so pametne moške ure prava izbira za vas. Tudi analogne in digitalne ure so po izgledu in obliki oblikovane tako, da so udobne za nošenje med različnimi dejavnostmi.

Prikazovanje 1–40 od 612 rezultatov

Prikazovanje 1–40 od 612 rezultatov