Posted on

Ženske ročne ure za najzahtevnejše uporabnice

Ročne ure so izdelek, ki si ga z veseljem privoščimo zase ali pa kupimo za darilo ob različnih priložnostih. Vedno, ko kupujemo za drugo osebo, moramo poznati njen stil in karakter. Največja napaka pri nakupu ure je ta, da kupujemo, kot bi kupovali zase, tisto torej, kar je všeč nam. Včasih so bile ure zelo drage, zato je vsak imel eno ali največ dve, v današnjem času pa so ti izdelki cenovno tako dostopni, da imamo lahko različne modele za različne priložnosti.

Ženske ročne ure za sodobno žensko

ženske ročne ureKako bi lahko opisali sodobno žensko? Današnja sodobna ženska hodi v službo, skrbi za dom in družino, poskrbi za svojo fizično in psihično kondicijo in se rada tudi zabava. Super ženska, torej. Živi polno življenje na različnih življenjskih področjih in temu primeren je tudi njen stil. V službi bo elegantna in urejena, zadržana in prefinjena, v prostem času športna, a še vedno urejena, na večerni zabavi pa bo zablestela.

Ženske ročne ure lahko idealno dopolnijo vsak stil in dodajo piko na i vsaki barvni kombinaciji. V naši spletni trgovini boste našli analogne ure različnih barvnih odtenkov vrhunske kvalitete, ki se odlično podajo vsakemu stilu. Oblika in barvna kombinacija sta tako dovršeni, da zadovoljita vse okuse in zahteve. Primerne so tako za poslovno okolje, športne aktivnosti kot tudi za bleščeče večerne zabave.

NAŠA PONUDBA

 

Več izdelkov

Ročne ure Naviforce za ženske

Moderen videz ni edina prednost ženskih ročnih ur Naviforce, saj vsebujejo kvalitetni mehanizem Quartz Seiko VH65, so vodoodporne z oznako 3ATM, kar pomeni, da jih lahko uporabljate tudi na dežju in si brezskrbno umijete roke z uro na zapestju, saj ji kapljice vode ne bodo škodovale. Niso pa primerne za plavanje ali potapljanje.

Ohišje je izdelano iz kakovostne cinkove zlitine, ki vsaki uri doda noto prefinjenega videza. Ženske ročne ure imajo premer 32 mm, višino ohišja 9 mm, tehtajo pa le 28 g, zato so izredno prijetne za nošenje. Pašček je izdelan iz naravnega materiala, pravega usnja, kar daje udoben občutek nošenja na zapestju. Ura ima tudi mali kazalec, ki prikazuje datum. Izbirate lahko med različnimi barvami, od elegantne črne, do zlate, mornarsko modre, rumene, sive do vijolične barve. Vsaki barvi pa doda eleganco naravna barva cinkove zlitine, iz katere je izdelano ohišje.

Pri nakupu si zagotovite tudi 12-mesečno garancijo, cenovno pa so tako ugodne, da boste ročne ure uporabljali kot obvezni modni dodatek in zato seveda potrebujete celotno barvno lestvico.

Zanimivosti, ki jih ne smete spregledati

ročne ure
Ženska ročna ura

Splošna izobrazba je nekaj, na kar smo vsi ponosni v družbenih pogovorih in vedno smo zelo zadovoljni, če lahko povemo kakšno zanimivost ali zgodovinsko dejstvo, ki ga ostali ne poznajo. Znanje je nekaj, na kar smo ponosni in predvsem nekaj, kar naredi vtis na sogovornika, pa naj bo to v službi, šoli, sestanku ali prijateljskem druženju.

Pa poznate zgodovino, ki so jo pisale ročne ure? Sega v daljnje 15. stoletje, ko je pomorščakom služila kot pripomoček pri orientaciji in navigaciji. Leta 1524 je Peter Henlein izdelal prvo žepno uro, a je bila nenatančna, saj ni imela minutnega kazalca. Od prvih poskusov do prve ure, ki je služila kot modni dodatek, je minilo veliko časa, izdelal jo je Patek Phillipe šele v 19. stoletju. Ženske ročne ure so bile takrat edine, ki so jih izdelovali, saj so služile kot nakit in kot takšne osvojile takratno žensko populacijo. Prototip prve ure si lahko ogledate v muzeju v Švici. Prva moška ura pa je bila izdelana leta 1904, a to je že druga zgodba, saj te niso bile namenjene kot modni dodatek. Louis Cartier jo je izdelal za pilote, saj so pri vzletu in spustu potrebovali obe roki in zato so bile ročne ure idealna rešitev.

V spletno trgovino po ženske ročne ure

V naši spletni trgovini boste našli širok in kvaliteten izbor ženskih ur Naviforce, ki združujejo vrhunsko kvaliteto in ugodno ceno. Ura kot modni dodatek in hkrati pripomoček za merjenje časa, to v današnjem sodobnem času sploh ni več vprašljivo. Oboje, seveda!

Nakup je enostaven in hiter. Opis izdelkov in slike si lahko pogledate na naši strani, po izboru enostavno oddate naročilo in po prejemu potrditvenega e-maila vam bomo izdelek poslali v roku 1–5 delovnih dni. Večino izdelkov pošljemo že naslednji dan, če je naročilo oddano do 14 ure. Ženske ročne ure so na zalogi v našem skladišču, v primeru, da se naročeni izdelek nahaja v oddaljenem skladišču, vam ga pošljemo v roku 7–10 delovnih dni, seveda dobite obvestilo o dostavi v potrditvenem e-mailu. Brez skrbi, vi samo izberete, za ostalo poskrbimo mi. Za vse naše izdelke jamčimo kvaliteto, zato imajo garancijo 12 mesecev. Vaš nakup tako postane še bolj brezskrben in enostaven, zato ne odlašajte.

Ročne ure so vedno dobrodošlo darilo za vsako žensko, saj jih nikoli ni preveč. Ura je lahko lepo darilo za rojstni dan, zaključek šolanja, za valentinovo, obletnico, skratka, možnosti je veliko, naši kupci so vedno zadovoljni, obdarjenci pa po navadi naročijo še dodatni barvi odtenek. No, po navadi so ti kupci ženskega spola, če se pošalimo.

ročne ure
Ročna ura