Posted on

Ročna ura – zakaj jo nositi?

ročna ura

Ura, ki jo nosimo na roki, je odličen modni dodatek, a hkrati del vsakdanjika veliko ljudi. Morda ste že kdaj pomislili, da ni posebnega smisla v tem, da nosite uro, saj imate mobilni telefon, ki ga ljudje – presenetljivo – večkrat uporabimo zato, da pogledamo na uro, kot da opravimo klic ali napišemo sporočilo. Ročna ura pa je še vedno stvar, ki jo večina nosi. Zakaj bi jo nosili tudi vi?

Pet razlogov, zakaj je ročna ura odličen pripomoček

 1. Hitreje boste pogledali na zapestje kot na telefon, ko vas bo zanimal čas.
  Iz žepa vzeti telefon vam bo zagotovo vzelo malce več časa kot pa en sam pogled na vašo ročno uro. Tudi med opravljanjem vsakdanjih stvari vam bo prav prišlo, če lahko le pogledate na svoje zapestje, kot pa da iščete telefon po žepih, torbicah ali po hiši.
 2. Funkcionalnost, ki jo ima ura na roki, se ne more primerjati s pametnim telefonom!
  Telefonu se sčasoma izprazni baterija. Ročna ura pa ima baterijo, ki zdrži veliko dlje kot tista na vašem pametnem telefonu.
 3. Preprostost
  Ročna ura je preprosta! Ko nas zanima čas, pogledamo na uro, izvemo čas in nadaljujemo s tistim, kar pač počnemo. Če pa pogledate na telefon, ker vas zanima čas, vas bo zraven najbrž zamikalo še kaj drugega in že boste odprli neko aplikacijo, prebrali sporočilo, opravili klic, odigrali igrico, skratka, telefon vas z lahkoto zamoti, ko tega ne potrebujete. Preprostost, ki jo ima takšna ura, pa vam omogoča, da lažje ostanete osredotočeni na to, kar trenutno počnete. To vam omogočajo preproste ure, medtem ko je s trendom pametnih ročnih ur to morda malce oteženo.
 4. Stil

Poleg odlične funkcionalnosti je ročna ura tudi odličen modni dodatek! Če si kupite uro v črni, sivi ali rjavi barvi, težko najdete oblačila, ki se ne bi lepo ujemala z vašo uro! Videz, ki ga ima vaša ura, pa tudi veliko pove o tem, kakšen stil imate, zato je dober modni dodatek, ki vam pomaga k boljšemu in zanimivemu videzu! Najbrž ste že kdaj srečali človeka, na katerem ste hitro opazili ročno uro, in nevede se vam je zazdelo, da je ta človek nekako urejen.

 1. Točnost

Ura je na splošno simbol časa in s tem, ko je ročna ura na vašem zapestju, odražate, da vam čas veliko pomeni! Hkrati pa je dokazano, da so ljudje, ki nosijo ure, bolj točni. Čeprav se vam lahko, ko na to pomislite, ne zazdi, da bi zaradi tega, ker nosite uro, bili kaj bolj urejeni ali več dali na čas, vas tako zagotovo vidijo ljudje, s katerimi se srečujete v vsakdanjem ali poslovnem življenju.

Continue reading Ročna ura – zakaj jo nositi?

Posted on

Digitalne ure – iščete dobro ponudbo?

digitalne ure

Ročne ure so izjemno priročne, saj je treba le pogledati na svoje zapestje, da izvemo čas. Čas pa je v današnjem svetu izjemno dragocen. Če še nimate ročne ure in se odločate za nakup, si lahko ogledate analogne, pametne digitalne ure ali digitalne ure.

Kaj je pravzaprav razlika med njimi? Analogna ima eno funkcijo, in sicer to, da kaže čas. Pametne ure so na trg prišle šele pred nekaj leti in imajo mnogo funkcij, kot so na primer klicanje, fotografiranje, merjenje srčnega utripa, pregled novic, vremena in podobno. Digitalne ure pa imajo poleg tega, da kažejo čas, še nekaj funkcij, ki nam prav tako kot to, da vemo, koliko je ura, pridejo prav.

Continue reading Digitalne ure – iščete dobro ponudbo?

Posted on

Poceni ročne ure – se odločate za nakup?

poceni ročne ure

Če iščete popolno ročno uro zase, pa naj bo ta analogna, digitalna ali pa pametna ročna ura, je najbrž za vas pomembno, da ne preplačate njenih funkcij in da za svoj denar dobite kar največ od ure, kar se da. Poceni ročne ure so čedalje bolj iskane, povemo pa vam lahko tudi, da visoka cena ni nujno merilo za kvalitetno uro. Pri nekaterih ponudnikih lahko kupite odlične, a še vedno poceni ročne ure! Naj vas beseda poceni ne zmoti, to je v današnjem svetu, kjer moramo paziti, kako in koliko denarja zapravimo za luksuz, kot je modni dodatek ali pripomoček pri vsakdanu, lahko le pozitivna stran.

Continue reading Poceni ročne ure – se odločate za nakup?

Posted on

Darila za moške – jih je res težko izbrati?

darila za moške

Morda moški pravijo, da je ženski darilo težko izbrati, a ženske trdijo ravno obratno, in sicer, da je najtežje izbirati darila za moške. Pa je res temu tako? Največkrat težko dobimo idejo, česa si moški, ki mu izbiramo darilo, sploh želi in česa bi bil res vesel. Težava je v tem, da si preveč zapletemo delo že ob samih idejah, saj včasih pretiravamo, ko rečemo, da nobena darila za moške, na katera pomislimo, niso prava. Karkoli že bomo podarili, bo moški najbrž vesel že samo tega, da smo se spomnili nanj in mu nekaj podarili.

Continue reading Darila za moške – jih je res težko izbrati?

Posted on

Moške ure za sodobnega moškega

V življenju vsakega moškega slej ko prej napoči čas, ko se odloči za nakup kvalitetne ročne ure. Včasih so moške ure imele še posebej globok pomen, saj so jih očetje predajali svojim sinovom, in to je bil poseben simbol moškosti in odgovornosti. Danes najbrž ure takšnega pomena nimajo več, a zagotovo so čudovit modni dodatek, ki popestri vašo osebnost in poudari vaš stil. Moške ure so vsekakor praktične, z njimi pa razkrivamo tudi določeno mero statusa in prefinjenosti in tega nam ura na pametnih telefonih nikakor ne more nadomestiti. Poglejmo si torej, kako izbrati odlično moško uro za vsako priložnost.moške ure

Izbira ročne ure

Ročna ura ni nekaj, kar bi kupovali vsak dan, zato se je potrebno nakupa lotiti premišljeno. Še posebej, če želimo uro nositi dolgo in ob vsaki priložnosti. Najpomembnejši kriterij pri izbiri moške ure je zato zagotovo namen oz. cilj nakupa. Pomembno je namreč, kaj želimo z izbiro ure sporočiti in katere potrebe želimo z njo zadovoljiti. Le ura, ki nosilcu resnično ustreza glede na njegove želje, potrebe in življenjski stil, mu lahko popolnoma služi. Vprašajte se, kaj je tisto, kar resnično cenite in čemu pripisujete vrednost. Zato si najprej na kratko poglejmo kriterije, ki vplivajo na odločitev glede izbire ročne ure.

Continue reading Moške ure za sodobnega moškega

Posted on

Moške ročne ure, ki zadovoljijo še tako specifične okuse

Sodoben moški, ki nekaj da nase, bo, kljub temu, da nas danes ura spremlja že skoraj na vsakem koraku, na računalniku, v avtomobilu, na mobilnem telefonu, nosil ročno uro. Kljub vsemu je še vedno najlažje dvigniti roko, obrniti zapestje in že vemo, koliko je ura, ali smo pozni, ali moramo pohiteti, ali pa še imamo čas skočiti na kavo s prijatelji.

Sodoben moški si bo za vsako priložnost izbral drugačno ročno uromoške ročne ure

Moški v poslovnem svetu si bo izbral klasično, stilsko dovršeno, elegantno uro, ki bo poleg časa, datuma in letnice ponujala še možnost povezave s spletom, omogočala preverjanje pošte in pošiljanje sporočil, skratka uro, ki bi ji lahko rekli kar pisarna v malem.

Športno aktiven moški potrebuje športno uro. Takšno, ki mu ne bo pokazala le, koliko je ura, ampak bo imela več funkcij, povezanih s športnim udejstvovanjem – od merjenja srčnega utripa, števila korakov, nadmorske višine, morske globine … Poleg tega pa naj bi bila športna ura tudi po svoji obliki, teži, določenih lastnostih in materialu, iz katerega je narejena, primerna za različne športne aktivnosti – od tenisa, golfa, potapljanja … ali, ne nazadnje, gorskega plezanja.

Za posebne priložnosti si bo moški nadel uro, ki bo izražala njegov stil, njegovo moškost in bo usklajena z njegovo obleko.

Continue reading Moške ročne ure, ki zadovoljijo še tako specifične okuse

Posted on

Ženske ure kot čudovit okras vsake ženske

Zapestne ure niso le merilci časa, ampak tudi čudovit modni dodatek. Kljub temu da na uro lahko praktično kadarkoli pogledamo na pametnem telefonu, pa slednje ostajajo priljubljen pripomoček še naprej, kar kaže na dejstvo, da ima razširjenost statusa prednost pred funkcionalnostjo. Pravilno izbrane ženske ure vam bodo tako zagotovo pomagale narediti vtis na nasprotnem spolu ali poudariti svojo osebnost, ne glede na to, kam se odpravite.

ženske ure

Nakup ženske ure

Ročna ura se je razvijala vse od naprave za precizno merjenje časa preko statusnega simbola pa vse do odličnega modnega dodatka. Ženske ure namreč kupujemo glede na ceno, modne smernice, material, uporabnost, kvaliteto, čas nošenja (poletje ali zima), namen – so poslovne ali športne. Ko se torej odločamo za nakup ročne ure, je najpomembnejši kriterij pri izbiri zagotovo namen oz. cilj, torej kaj želimo z izbiro ure pravzaprav sporočiti in katere potrebe (poleg merjenja časa seveda) želimo z njo zadovoljiti.

Smiselno se je vprašati, ali želimo v ročno uro resnično investirati tako, da jo bomo lahko nosile še leta in leta ali pa želimo svoji obstoječi kolekciji le dodati nek nov model.

Continue reading Ženske ure kot čudovit okras vsake ženske

Posted on

Najbolj modne ročne ure ta hip

Danes, ko smo vpeti v kolesje nenehne naglice, ko moramo biti tu in naslednji trenutek že tam, je ura naš zelo pomemben sopotnik. Imamo jo v avtu, na računalniku, najbolj uporabljena je tista na mobilnem telefonu. A kljub vsemu so ročne ure še vedno zelo prisotne, predvsem kot dragocen modni dodatek in prestiž.

ročne ure

Tako kot na drugih področjih tudi na področju ur ločimo ročne ure glede na to, za kaj jih bomo potrebovali. Za športno udejstvovanje uporabljamo športu prilagojene ročne ure, ki merijo naš srčni utrip, porabo kalorij, so vodoodporne, neobčutljive za udarce in praske … In podpirajo spremljanje več različnih aktivnosti. V poslovnem svetu bomo nosili pametno ročno uro, ki poleg prikazovanja časa omogoča še sprejemanje klicev, pošiljanje sporočil in povezavo s spletom, za zabavo in posebne priložnosti pa lahko imamo doma vrsto prestižnih ročnih ur, ki se bodo skladale z našo obleko, stilom, nakitom in pa, seveda, priložnostjo.

Morda boste rekli: »Ročne ure za vsako priložnost? Ni to malo preveč?!« Nikakor ne, kvalitetne, sodobne in prestižne ročne ure lahko danes pri določenih ponudnikih dobite že po zelo ugodni ceni.

Continue reading Najbolj modne ročne ure ta hip

Posted on

Moške ročne ure za vse priložnosti

Moške ure za različne priložnosti, potrebe in okuse, združene v kvalitetni liniji Naviforce, v naši spletni trgovini ponujajo različnost okusov in materialov. Zagotovo se bo našel pravi model za vsakega moškega. Današnji moški ve, kaj hoče in pri nas bo našel vse – od analognih, digitalnih do kombiniranih ročnih ur, ki bodo zadovoljile še tako zahtevnega predstavnika moškega spola. Ura kot modni dodatek ali pripomoček za orientacijo v času? Sodobni moški želi oboje in v naši spletni trgovini boste našli preplet kvalitete, uporabnosti in modnosti.

Moške ročne ure Naviforce

moške ure
Moška ura Naviforce

Moderen izgled moških ročnih ur Naviforce ni edino, kar vam ponuja ta dovršena modna linija, saj je sestavljena iz kvalitetnega mehanizma Quartz Seiko VH65, vodoodporna z označbo 3ATM, kar pomeni, da so uporabne v  dežju in jim umivanje rok ne bo škodovalo. Z njimi pa ne boste mogli plavati ali se potapljati. Ohišje je iz vrhunske cinkove zlitine, ki ni samo prijetna za nošenje, ampak tudi privlačna na pogled. Moške ure imajo različne premere, višine ohišja in dolžine paščkov, tako, da se bo za vsakega nekaj našlo. Paščki so izdelani iz naravnega materiala, pravega usnja ali pa nerjavečega jekla, da so prijetni za nošenje na zapestju ter koži prijazni.

Nekateri modeli imajo tudi prikaz datuma, dneva in ure v ozadju. Barvna lestvica je zelo raznolika, od temnih, črnih, do barvitih in zlatih odtenkov. Elegantni modeli, športni in prefinjeni, na izbiro imate različne modne stile za različne priložnosti. Naše moške ročne ure so zagotovo dopolnitev vsakega stila, linija Naviforce pa združuje zelo različne stile v celoto, ki očara in pusti vtis. Tako v pisarni kot v gledališču ali na nogometnem igrišču. Sodobni dizajn za prave moške.

Continue reading Moške ročne ure za vse priložnosti

Posted on

Ženske ročne ure za najzahtevnejše uporabnice

Ročne ure so izdelek, ki si ga z veseljem privoščimo zase ali pa kupimo za darilo ob različnih priložnostih. Vedno, ko kupujemo za drugo osebo, moramo poznati njen stil in karakter. Največja napaka pri nakupu ure je ta, da kupujemo, kot bi kupovali zase, tisto torej, kar je všeč nam. Včasih so bile ure zelo drage, zato je vsak imel eno ali največ dve, v današnjem času pa so ti izdelki cenovno tako dostopni, da imamo lahko različne modele za različne priložnosti.

Ženske ročne ure za sodobno žensko

ženske ročne ureKako bi lahko opisali sodobno žensko? Današnja sodobna ženska hodi v službo, skrbi za dom in družino, poskrbi za svojo fizično in psihično kondicijo in se rada tudi zabava. Super ženska, torej. Živi polno življenje na različnih življenjskih področjih in temu primeren je tudi njen stil. V službi bo elegantna in urejena, zadržana in prefinjena, v prostem času športna, a še vedno urejena, na večerni zabavi pa bo zablestela.

Ženske ročne ure lahko idealno dopolnijo vsak stil in dodajo piko na i vsaki barvni kombinaciji. V naši spletni trgovini boste našli analogne ure različnih barvnih odtenkov vrhunske kvalitete, ki se odlično podajo vsakemu stilu. Oblika in barvna kombinacija sta tako dovršeni, da zadovoljita vse okuse in zahteve. Primerne so tako za poslovno okolje, športne aktivnosti kot tudi za bleščeče večerne zabave.

Continue reading Ženske ročne ure za najzahtevnejše uporabnice